27 Nisan 2015

İngilizce Mevsimleri Konuşarak Öğren


Dünyada en çok konuşulan dil olan İngilizceyi öğrenmek zannedildiği kadar zor değil. Gidilecek kurslar veya alınacak dersler zaten işi en kolayından alarak size yardımcı olacaktır. Örneğin İngilizce mevsimler çok basit birkaç cümle ile öğretilebilir, şimdi sizlere bunun örneklerini vermeye çalışacağız. İlk bahar-spring demektir İngilizcede. Yazıldığı gibi okunur, doğanın canlanması, kuzuların yavrulaması, havaların ısınmaya başlaması hep bu mevsimde olur. İnsanların içlerini tarif edilemez bir sevinç kaplar, coşku ve neşe inanılmaz şekilde her tarafta hissedilir. Günler, yavaş, yavaş uzamaya başlar, eriyen karlar gölleri ve nehirleri doldurur. Arkasından ise yaz-summer gelir ilk baharın, samır diye okunur, havalar artık her zamankinden daha sıcaktır, okullar tatil edilmiştir, çocuklar serinlemek için yine nehir veya göllere denizlere akın ederler. Günler daha da uzamıştır ve meyveler olgunlaşıp tam yemeye hazır hale gelmiştir.
ingilizce-mevsimler

Yaz günleri insana çabuk bitiyor gibi gelebilir, ardından da sonbahar yüzünü göstermeye, ağaçların yaprakları sararmaya başlar. Yağmurlar da yağmaya sokakları ve her yeri ıslatmaya, havalar soğumaya, günler ise daha da kısalmaya başlar. Okullar açılmış, çocuklar ders başı yapmıştır sonbahar mevsiminde. Sonbahar-autumn demektir İngilizcede. Okunuşu otım’dır. Kışa hazırlanmaya başlamak gerekir, soğuyan havalar kışın yakında geleceğinin de habercisidirler. Kış mevsimi hemen kendini hissettirmeye başlar, ağaçların yaprakları tamamen dökülmüş ve kel kalmışlardır. Günler birden daha çabuk kararmaya başlar, kar yapışları ile soğuklar herkesi etkisi altına alır, kaloriferler yanar, yeni yıl hazırlıkları kendini gösterir. İşte tüm bu basit ifadelerle anlatmaya çalıştığımız 4 mevsimi size en kolay şekli ile
konusarakogren.com sitesi öğretecek ve hızlı bir İngilizce eğitimi ile hemen bu dili konuşmaya başlayabileceksiniz. En kaliteli İngilizce öğreten sitelerden biridir adresini verdiğimiz site.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites